Bo día, con humor!
A mellor maneira
de non sentir dor...
O pasado volve,
o presente fuxe,
o futuro, un ruxe ruxe.
Máscara xa temos,
poñamos sombreiro,
óculos escuros,
e pés ó carreiro.
TREAT OR TRICK?
_ Trato ou truco ?,
espeta o Fuco.
_ TRICK!
respóstalle Put(o)in
(to be continued)
As Lagas, prado costo,
coa faciana á Valfrío,
carballeira senlleira,
tiña un segredo agochado
do que poucos sabiamos.
a fonte Peideira, de boa auga.
Eu ía cos veciños,
Xosé María e Pilar
da casa de Brañas.
Levábanme no carro.
Xosé María, chamando,
Pilar, afalando e eu
atrás, cantando.
Xa van seis treitos andados,
todos ben aproveitados...
Hoxe comezo outro treito...
fareino co pé dereito.
Con versos e con soliño,
quero andar este camiño.
Ninguén me quita o bailado,
o que veña hai que soñalo
e con polvoróns, celebralo!
Así que pra todos vos,
aquí deixo os polvoróns
agardando que estén bos.
Aquí deixo o video da receita dos polvoróns que eu seguín para facer os meus, con outro "corte" pero igual de bos! (risos)
Que enriquecedoras son as túas notas
ResponderEliminara pé de camiño.
E, que lindiña familia.
A disfrutar estes momentos, apertas, Bea!!!
Belas palavras aqui nos deixaste, Beatriz.
ResponderEliminarComo é bom estarmos rodeados de quem gostamos, e saborear tão belo petisco...
Excelente este vídeo que ensina a confecção deste pitéu!
Votos de um feliz fim de semana, com muita saúde.
Beijinhos!
Mário Margaride
http://poesiaaquiesta.blogspot.com
Bea, interesante mistura de paisaxe, versos e gastronomía. Sen perder o tempo, xa que o presente fuxe
ResponderEliminarO tempo foge!!!
ResponderEliminarE o que nos reservará o dia de amanhã!
Tanta surpresa tristonha!!!!!!
Um beijinho recheado de fé e esperança!
💘💙💘 Megy Maia
Um belíssimo post a que não faltou a receita dos bolinhos que parecem deliciosos.
ResponderEliminarAbraço, saúde e bom domingo
Deliciosos albóndigas. maldito putin
ResponderEliminar.
Saludos poéticos… Feliz domingo
.
Pensamientos poéticos y ensoñaciones
.
Vale, lo ratifico: polvorones en lugar de albóndigas.
Eliminar.
Saludos cordiales
.
Bea,
ResponderEliminarUma delicia de publicação.
Lindas imagens e muito
cuidado com a preparação
das delícias.
E a imagem com os
pequenos é maravilhosa.
Feliz. domingo Bea.
Bjins querida❤️
...
Catiaho Alc.
Obrigada, minha querida pela visita ao meu cantinho!
ResponderEliminarBeijinhos nos seu coração!
😊💙😊 Megy Maia
Nos bolos alinho.
ResponderEliminarNo Carnaval nunca alinhei.
Boa semana
Amei tudo amiga, e boa receita, amei rudo.
ResponderEliminarDesejo uma feliz semana.
Beijinhos e meu carinho
¡Qué ricos alfajores parecen esos, Beatriz! Yo adoro los alfajores rellenos de manjar blanco. Mi nieta de 12 años los sabe hacer y a veces los vende entre el vecindario. Gracias por compartir esta receta. Un abrazo.
ResponderEliminar