tag:blogger.com,1999:blog-4455649008447987181.post8621701765944064290..comments2024-03-28T20:25:40.874+00:00Comments on Lerias: O PAN NOSO DE CADA DÍA....Beatriz Pinhttp://www.blogger.com/profile/09923317733505562932noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4455649008447987181.post-9751609445298485032009-10-15T13:30:15.396+01:002009-10-15T13:30:15.396+01:00Grazas Marina, por ser tan boa degustadora dos pra...Grazas Marina, por ser tan boa degustadora dos praceres que nos brinda a vida! Degustadora de momentos, que fas teus e nolos trasmites tal cal! Graciñas por esa habilidade tan fundamental para saber vivir e non arrepentirse nunca de ter vivido!<br />Outros San Froilán virán e prométoche comer do meu pan!<br />Bicos e apertas para unha lerezana con soleira!Beatriz Pinhttps://www.blogger.com/profile/09923317733505562932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4455649008447987181.post-48482811200747842222009-10-13T22:22:05.473+01:002009-10-13T22:22:05.473+01:00Ola Bea:
Filliña a min estáseme facendo auga na bo...Ola Bea:<br />Filliña a min estáseme facendo auga na boca! Con esa rebanda de pan quente, con mermelada e queixo fresco! Hai como me poñería se o collo por diante xesús meu deus. e- a empanada... xa mellor calo, pois paréceme que estou saboreando todo iso. Que recordos inesquecibles para min tamén. Anque teño unha sobriña que aínda amasa unha artesa de pan de millo con centeo para vender iso si, e tamén para regalar e fai empanada da mesma masa- que sebe que ten a rabia. E moi bo non perder a tradición e oficios do pasado. Anque a vida vaia avanzando a pasos xigantescos. Precioso post Bea. Biquiños... MoitosMarina Filgueirahttps://www.blogger.com/profile/03345962505153340172noreply@blogger.com